Klíma tisztítás Ózonnal

Klíma tisztítás Ózonnal Klíma tisztítás Ózonnal

2014. június 16. 14:17

Klíma szagtalanítás, fertőtlenítés a Huncargo Service Kft-nél

A Huncargo Service Kft ózon berendezése egy magas kapacitású (100mg/óra) 
ózongenerátor, amely az ózon erős oxidációs erejének köszönhetően eltávolítja a baktériumokat, penészt és atkákat, valamint az erős szagokat. 
 
Ideális a következők megtisztításához: 
 Járművek klíma- és ventillációs berendezései 
 Személy- és teherautók, buszok utastere 
 Lakókocsi és lakóautó 
 
MI AZ ÓZON? 
Az ózon egy háromatomos oxigénmolekula (O3) negatív elektromos töltéssel. Az oxigénmolekula nagyon instabil és rövid a felezési ideje. 10-15 másodpercen belül ismét sima oxigénmolekulává válik (O2, a következő reakció szerint)  2O3 ⇋ 3O2 
 
A természetben az ózon fizikai jelenségek által keletkezik. Az ismert példa az ózonréteg. Ezt az ózont a nap ultraviola sugarai hozzák létre. A földfelszínre az ózon zivatarok során villámcsapás által kerül. A „friss, tiszta tavaszi eső szag“, melyet esős idő után érzünk, a természetes módon létrejött ózon eredménye. A vízesések is állítanak elő természetes úton ózont. Az ózon szó a görög „ozein“ szóból ered, melynek jelentése „szagolni“. 
 
Az ózon mesterséges úton is előállítható ózongenerátorok segítségével.  
 
HOGYAN MŰKÖDIK AZ ÓZON? 
Az ózon az oxidációs törvény szerint működik. Ha az ózonmolekula (O3) egy oxidálható anyaggal találkozik, az extra oxigénatom és az anyag között kémiai kötés jön létre és egy tiszta és stabil oxigénmolekula szabadul fel. Az ózon nem csak szervetlen anyagokkal, hanem szagokkal, mikroorganizmusokkal, vírusokkal, penésszel és baktériumokkal is oxidálódhat.

További információ és időpont egyeztetés :

Huncargo Service Kft  Pinnye 06-99-536-200 / 06-70-380-1614

 

 

 

vissza az előző oldalra

magyar english deutsch Új Széchenyi Terv Magyarország megújul